The NOW closet, laat je adviseren & shop jouw capsule closet. Ga voor een duurzame en opgeruimde kleding kast. Klik op de afbeelding voor meer informatie

Gratis verzending vanaf €100,- | Binnen 2 werkdagen verzonden 

Kan ik je helpen?

Of je nu een bezoek aan onze showroom wilt brengen om samen een capsule closet samen te stellen of je wil in contact komen omdat je echt toe  bent aan een grondige opknapbeurt voor jouw kast, óf op zoek bent naar tijdelijk personeel voor jouw winkel… Ik sta voor je klaar! Ontdek mijn uitgebreide diensten en maak kennis. 

Adviesgesprek

Ben je nog niet bekend met het

concept van een capsule garderobe?

Stel je voor dat je elke dag vol vreugde voor je kast staat, trots op de stijl die je creëert. Maak een afspraak en ontdek wat een capsule garderobe voor jou kan betekenen. Geniet van een heerlijke kop koffie  of thee terwijl ik je help jouw perfecte stijl te realiseren. Plan nu jouw afspraak via de onderstaande knop!”

Plan een afspraak in via de onderstaande knop

Garderobe-check
organise service

Heb je moeite met het opruimen en organiseren van jouw kast? Maak je geen zorgen, wij zijn er om te helpen! Klik hieronder om meer informatie te ontvangen over onze professionele opruim service. Wij bieden op maat gemaakte oplossingen om jouw kast overzichtelijk en georganiseerd te maken

Professional op de werkvloer

Heb je moeite om het personeel voor aanstaand weekend in jouw winkel op orde te krijgen? Zoek je dringend naar een snelle en effectieve oplossing? Aarzel niet langer en neem direct contact met mij op.

benieuwd wat ik voor jou of je bedrijf kan betekenen?

Neem contact op met mij

Wil je alvast
aan de slag?

Koop dan het E-book waarin ik je de eerste handige tips en tricks geef naar de capsule closet.