The NOW closet, laat je adviseren & shop jouw capsule closet. Ga voor een duurzame en opgeruimde kleding kast. Klik op de afbeelding voor meer informatie

Gratis verzending vanaf €100,- | Binnen 2 werkdagen verzonden 

Professional op de vloer

Wil jij de klanten in jouw winkel ook meenemen in het realiseren van een capsule closet? Ik kom graag een toffe workshop op locatie geven.

Sinds mijn 16e ligt mijn allergrootste passie bij het aankleden van vrouwen. Het stylen, in de watten leggen en helpen bij het maken van de perfecte looks is wat ik het leukste vindt. Met mijn 8 jaar ervaring als ondernemer in de mode, waarvan ik 7,5 jaar een damesmodezaak heb gerund weet ik precies wat de klanten die bij jou in de winkel komen willen: service en goed & eerlijk advies. Ik kom graag met je in contact als jij de bezetting voor de winkel niet rond krijgt. Wie weet kan ik dit weekend je nog uit de brand helpen.


Heb je hulp nodig bij het organiseren van een style event waarbij je jouw klanten wil laten zien welke mooie collectie de winkel te bieden heeft. Laat mij je helpen. Neem contact met mij op en ik kom graag langs voor een kopje koffie.

Kom je er niet uit met je personeel bezetting van dit weekend?

Bel mij, wellicht kan ik dit weekend nog bijspringen

Wil je alvast
aan de slag?

Koop dan het E-book waarin ik je de eerste handige tips en tricks geef naar de capsule closet.

Kom in contact!